Horeca

Vele horecazaken maken gebruik van onze producten. Wij bevoorraden vele keukens van diverse restaurants, hotels, grandcafe’s tot aan Michelinsterren restaurants aan toe.

Onze service is hoog. Wij proberen aan al uw wensen te voldoen. En leveren persoonlijk bij u af. Al onze noten zijn van topkwaliteit, komen uit landen waar ze de beste leefomstandigheden hebben, en worden dagelijks vers gebrand in de allerbeste
arachideolie. Zodat de smaak lang vers en knapperig blijft.

Onze ontbijtproducten zijn homemade. De Granola stellen we zelf samen en wordt wekelijks vers gebakken. Het is een uniek product wat zeker in de smaak zal vallen bij uw ontbijt gasten. Dit geldt ook voor onze Muesli. Deze bestaat voor maximaal 50% aan haver en de overige helft zijn luxe toevoegingen van zuidvruchten en of noten en zaden. Eventueel zijn deze producten aan uw smaak aan te passen.

De knapperige Barmixen worden ook dagelijks vers gebrand en samengesteld. Deze
worden verpakt in plastic afsluitbare emmers zodat de kwaliteit, indien nodig, langdurig gewaarborgd blijft. Wij bieden diverse soorten Barmixen aan, maar ook hier zijn deze geheel naar wens aan te passen. Wij zijn niet voor niets de grootste leverancier van Barmixen.

Wij komen graag bij u langs voor een bezoek zodat om u vrijblijvend kennis te laten maken met onze producten. Heeft u hierin interesse, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.