Over ons

Wij zijn Marco en Estelle, jonge ondernemers met een gedeelde passie voor noten, zaden en pitten.

Wij willen hoogwaardige, gezonde voeding toegankelijk maken voor iedereen. 

We zetten ons in voor kwaliteit en persoonlijke aandacht in alles wat we doen. Elk product wordt met zorg geselecteerd om ervoor te zorgen dat u alleen het beste krijgt.

Hallo, ik ben Estelle

Als mede-eigenaar van DutchNuts ben ik verantwoordelijk voor het contact met klanten. 

Ik geniet elke dag van mijn werk.  De korte momenten die ik doorbreng bij onze klanten zijn waardevol voor mij. Ze geven me de kans om de passie voor koken en voeding in actie te zien.

Bij DutchNuts draait het voor mij niet alleen om het verkopen van producten, maar ook om het delen van onze liefde voor gezonde keuzes en het bieden van hoogwaardige noten, zaden en pitten. 

Wilt u ook deze missie voortzetten in uw café, winkel, restaurant, bedrijf of evenement? Neem dan contact op met DutchNuts. Ik help u graag verder!

Mijn naam is Marco

Al vele jaren ben ik actief in de notenbranche. Van jongs af aan ben ik betrokken geweest bij het bedrijf van mijn ouders, waar ik de kans kreeg een schat aan ervaring op te doen. 

Het werken met noten heeft altijd mijn interesse gewekt en ik ben blij dat ik mijn passie kan voortzetten binnen DutchNuts. 

Ik richt mij voornamelijk op het productieproces, wat veel aandacht en precisie vereist, om ervoor te zorgen dat we de hoogste kwaliteit noten kunnen leveren aan onze gewaardeerde klanten. 

Hoe is DutchNuts
ontstaan?

Onze grootouders waren de eerste notenhandelaren in Brabant en Limburg met veel toewijding werkte zij hard om hun zaak te laten groeien. Ze bouwde relaties op met groothandelaren. In 1989 gaven onze ouders vervolg aan de zaak en enthousiast traden zij in hun voetsporen. De notenhandel groeide uit tot een bloeiend familiebedrijf. In 2023 zagen wij, Marco en Estelle, een mooie kans om DutchNuts te starten en zo een breder publiek te bereiken met onze online notenwebshop.