Huisgemaakte Granola kopen bij Dutchnuts.nl

Bij Dutchnuts.nl kun je werkelijke gezonde granola kopen. Deze overheerlijke homemade granola wordt volgens eigen receptuur gemengd en gebakken, met enkel producten van de allerbeste kwaliteit.  Het is geen kant en klare mix die afgebakken wordt en volop aanwezig is met toegevoegde suikers. Wil je een werkelijk gezond ontbijt dan is onze granola het aangewezen product om te kopen. Het is een hip en gezond alternatief voor onze klassieke ontbijtgranen. Goed op smaak, gezonde ingrediënten, laag in suikers en een krokante bite!

Met granola koop je het perfecte alternatief

Granola kopen wordt steeds populairder. Waarom? Mensen zoeken een alternatief als ontbijt. We willen tegenwoordig iets anders. Iets waar we ons goed bij voelen, waar we energie van krijgen en iets wat licht verteerbaar is. Dat is granola. Het is een geroosterde ontbijtmix van havermout, gezonde noten, zaden en pitten, en minimale toegevoegde suiker. Daarom is het een goede alternatief voor de standaard muesli en cruesli die je in de supermarkt vindt. Met de homemade granola van Dutchnuts.nl begin je de dag gezond.

Granola kopen met 5 gram suiker per 100 gram Granola

Bij Dutchnuts.nl kun je heerlijke granola kopen met 5% agave siroop. Dit is door onze vakmensen vers zelfgemaakt en van ware topkwaliteit. Hierin zitten geen suikers, maar er is Agave siroop toegevoegd als natuurlijk zoetmiddel. Bovendien zit deze granola boordevol gezonde noten en lekkere zaden en pitten. Dit is lekkerder en gezonder, en dat proef je! Met een mix uit haver, kokosrasp , lijnzaad, walnoten, pompoenpitten,  pecannoten, agave siroop en kruiden/specerijen is deze granola een heerlijke toevoeging aan het dagelijkse menu.

 

De lekkerste granola kopen bij Dutchnuts.nl

Wil je een goede, gezonde en smaakvolle vervanger voor in je yoghurt of brinta? Dan kun je de lekkerste granola kopen bij Dutchnuts.nl. Ook alle gezonde noten, zaden en pitten en aanvullende ingrediënten voor het maken van je eigen granola kun je gemakkelijk en snel kopen bij Dutchnuts.nl. Voor vragen over onze producten kun je altijd contact met ons opnemen.