Over ons

Bent u op zoek naar verse noten, pinda’s, superfoods, zaden, pitten of zuidvruchten dan bent u bij Dutch Nuts aan het juiste adres. De producten van de Dutch Nuts worden geïmporteerd uit landen waar de lekkerste noten groeien. Daardoor heeft de Dutch Nuts altijd noten van een zeer hoogstaande kwaliteit.

Dutch Nuts heeft tevens een groot assortiment aan barmixen. Als de mix waar u naar op zoek bent, nog niet wordt aangeboden, kan Dutch Nuts deze voor u samenstellen. Net als alle noten worden de mixen dagelijks vers gebrand in de allerbeste Arachideolie, zodat de smaak ambachtelijk lekker en lange tijd knapperig vers blijft.

Dutch Nuts is in 2010 begonnen op markten en braderieën. Door de hoge kwaliteit en dagelijks vers gebakken noten en pinda’s voor zeer scherpe prijzen is de Dutch Nuts snel doorgegroeid naar een onderneming die vele horeca, restaurants en cafés van hun producten voorzien. Door middel van deze website kan nu iedere consument profiteren van het super verse aanbod noten, pinda’s, superfoods, zaden, pitten of zuidvruchten.

Dutch Nuts staat 100% achter hun producten en de slogan “De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs” is dan ook werkelijk van toepassing.