Gezonde noten kopen bij Dutchnuts.nl

Bij Dutchnuts.nl kun je terecht voor een breed assortiment aan gezonde noten. Bij ons kun je onder meer paranoten, cashewnoten en pinda’s kopen. Wij hebben heel veel noten die ongezouten, ongebrand (rauw), gebrand en geroosterd zijn. Al deze gezonde noten zijn los te koop, maar je kunt het ook gemixt in de vorm van een granola kopen. Doordat de noten niet of nauwelijks bewerkt zijn, behouden ze alle voedingsstoffen, en dat proef je aan de volle, rijke smaak! We lichten een aantal heerlijke noten uit ons assortiment uit, zodat je gemakkelijker een keuze kunt maken in onze webshop.

Amandelen zijn gezonde noten

Amandelen zijn erg gezonde noten, zelfs één van de gezondste. Dagelijks een handje amandelen kan helpen om de cholesterol te verlagen en de kans op hart- en vaatziekten en diabetes te verkleinen. Het is een bron aan vitamine E en houdt zo de huid, zenuwen, spieren en het hart gezond. Niet voor niets staan deze noten bovenaan het lijstje bij mensen die superfoods kopen. Je kunt amandelen, zoals onze gebrande variant, lekker eten als gezonde snack of mengen met verse groenten en fruit. Ook kun je er amandelmelk van maken, amandelschaafsel gebruiken als toevoeging aan je toetje of onze witte amandelen toevoegen aan een heerlijke smoothie.

Cashewnoten zijn gezonde noten die een goede aanvulling zijn op je dagelijkse menu

Ben je op zoek naar nog meer gezonde noten? Dan kun je bij Dutchnuts.nl cashewnoten kopen. Ze bevatten belangrijke mineralen als calcium en koper. Door de vetzuren die ze bevatten wordt de vetverbranding gestimuleerd. Ook zitten er veel eiwitten in waardoor ze een goed alternatief zijn voor vlees en erg gewild zijn bij mensen die graag superfoods kopen. Strooi lekker wat onbewerkte cashewnoten over de yoghurt of verwerk ze in je favoriete Thaise gerecht. De heerlijke, gebrande variant is een lekker tussendoortje. Wil je zelf een granola of een mix met verschillende noten en zaden maken? Dan kun je altijd cashewnoten kopen.

Wil je gezonde noten eten? Dan kan de paranoot niet ontbreken

Bij Dutchnuts.nl kun je paranoten kopen, die ook vallen onder de categorie gezonde noten. Ze bevatten veel antioxidanten, vetten en eiwitten. Daarnaast bevatten ze meer seleen dan andere noten. Hierdoor kunnen ze de strijd aangaan tegen spierpijn en spierzwakte. De paranoten van Dutchnuts.nl kunnen je dus helpen met het verbeteren van je sportprestaties. Ook vind je deze gezonde noten terug in onze granola. Heerlijk voor over de yoghurt of kwark en een gezonde vervanger voor de standaard cruesli en muesli. Met een mix van verschillende noten en zaden, waaronder de paranoot, kun je zelf je eigen granola maken. Natuurlijk kun je bij ons ook heerlijke granola kopen.

Lekkere en gezonde noten koop je bij Dutchnuts.nl

Bij Dutchnuts.nl kun je veel verschillende gezonde noten kopen, elk met een andere eigenschap en smaak. Voor een gezonde levensstijl kun je heerlijke paranoten kopen, of een mix uit verschillende noten en zaden. Ook als je liever iets zoets of zouts eet ben je bij Dutchnuts.nl aan het juiste adres. Kijk dus snel in onze webshop voor ons complete assortiment of neem contact met ons op als je vragen hebt over onze gezonde noten of andere producten. We staan je graag te woord.